Home » Mogelijkheden

Mogelijkheden

Één maand proberen, dan pas beslissen!

Nieuwe bedrijfssoftware gaan gebruiken is een belangrijke beslissing voor elke onderneming. Daarom biedt Quinvo de mogelijkheid om vrijblijvend en kosteloos een maand lang kennis te maken met de software van Quinvo. U krijgt de beschikking over een account waarin u zelf kunt doen wat u wilt. Als u uw accountant of externe adviseur ook meteen toegang tot uw administratie geeft dan kan deze u helpen de juiste beslissing te nemen. Besluit u daarna om het programma te blijven gebruiken, dan kan het proefaccount eenvoudig omgezet worden in een permanent abonnement.

Besluit u dat Quinvo niet voor u geschikt is, dan hoeft u niets te doen. Na afloop van uw proefperiode wordt uw account automatisch stopgezet en permanent verwijderd.

Kosten:

Quinvo neemt het aantal medewerkers als maatstaf voor de grootte van uw bedrijf, wij houden het gemiddelde aantal medewerkers per maand aan voor de facturatie per kwartaal. Voor inactieve medewerkers in uw personeel administratie wordt niet betaald. Wij hanteren geen opzegtermijn of verplichte jaar contracten.

De prijzen zijn gebaseerd op het aantal medewerkers die werkzaam zijn.

Hieronder ziet u de prijs per medewerker per maand:

  • 0 tot 10         €2,99
  • 11 tot 25       €2,75
  • 26 tot 50       €2,40
  • 51 tot 100     €2,10
  • 101+             €1,99